Post by interjutherve on Feb 23, 2022 21:12:18 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gymnastics Superstar ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gymnastics Superstar IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ patirtis nemokamai ▞▞▞
▞▞▞ Gymnastics Superstar 2022 version ▞▞▞
Šis žaidimas yra gerai, jis neleis man eiti į SPA ar medicinos centrą, jame sakoma, kad turiu jį nusipirkti, o vasaros renginys yra gerai, nes jis neleis jums pasirinkti, kokius drabužius dėvėti ir kokių judesių galite atlikti. kada nors gauti visi pradedantiesiems juda im on Pro ir vis dar neturiu jų visų
erzina, kad reikia moketi, kad gautum kai kuriuos daiktus 😡😠 ir tai nuobodu
Puikus žaidimas 😚😚😚😚😚
Gymnastics Superstar როლური თამაშები knxi
Man patiko šis žaidimas, nes jis buvo geras, bet yra daug priedų, bet už kai kuriuos žaidimo dalykus reikėjo mokėti, todėl jis man patiko
Sveiki čia aš per brolio FB prisijungusi man sis žaidimas nuostabus tik gaila kad reikia kelis dalykus pirkti už tikrus pinigus😘😘😘😘😍
jis gauna 4 žvaigždutes, nes verčia pirkti viską ir tai tikrai nėra smagu. Negaukite šios programos, nes tai tuščia saugykla
Man labai patinka šis žaidimas, jis iš tikrųjų leidžia jaustis taip, lyg dalyvautumėte gimnastikos varžybose. Apskritai žaidimas yra labai geras
Man patinka šis žaidimas, bet aš jums skyriau 5 žvaigždutes, nes yra daug dalykų, kuriuos turite nusipirkti už tikrus pinigus ir daug papildomų dalykų
Ar galime turėti visą turtą, pavyzdžiui, daugiau užrakintų judesių, drabužių ir parduotuvių, ar visa tai gali būti nemokama, kad būtų dar geriau. Bet aš myliu, myliu, MYLIU ŠĮ ŽAIDIMĄ
Geras žaidimas bet SPA,klinika,fotosesija užrakinama jei norime turime duoti tikrus pinigus,kaina labai maža bet nenorėčiau jų išleisti žaidime net labai suknelės užrakintos ir per daug skelbimų kai išjungti duomenys net taip pat...😒
Man patinka šis žaidimas, kai tik žaidžiu šį žaidimą, mano telefonas tikrai labai įkaista kaip keptuvė, tu tiesiog paskrudini blyną. Patikslinkite, kad net nežinau, kodėl jis tapo labai karštas, o gal dėl šio žaidimo, todėl labai tikiuosi, kad galite tai padaryti. Ištaisykite klaidą ir kiekvieną kartą, kai žaidžiu šį žaidimą, mano telefono akumuliatorius krinta labai greitai, pavyzdžiui, 1 minutę, 5, todėl prašau, pataisykite.
Man patinka žaidimas
Gymnastics Superstar भूमिका निभाना jss
Tai kažkaip nuobodu. Pasidaro tikrai nuobodu, kai nuolat atlieki tuos pačius dalykus, pavyzdžiui, pasidažiusi makiažą ir talentą
Toks kvailas žaidimas ........ nes jame yra daug skelbimų ir kas 10 sekundžių prideda 1, o svarbiausia, kad negaliu atidaryti programos per tarp.... pavyzdžiui, jei žaisčiau ir staiga programa nustoja veikti ir programa automatiškai užsidaro, o tada negaliu atidaryti programos, todėl prašau, išspręskite šias problemas... bet dabar aš pašalinu šią programą😠😠😡😡Esu labai nusivylęs...😧😧
Negaliu pateikti tinkamos apžvalgos, nes žaidimas manęs net neįleis! Paspaudžiu ant jo ir sakoma įkeliama, taigi laukiu, bet vis sako, kad įkeliama. Laukiu 5 minutes ir vis tiek negaliu įeiti! Prieš kurį laiką žaidžiau šį žaidimą ir jis buvo smagus, todėl maniau, kad jį įdiegsiu dar kartą, bet negaliu įveikti įkėlimo dalies. 😐 Prašau pataisyti, man labai patinka šis žaidimas!
Gymnastics Superstar ایفای نقش tjb
Tai įdomu, bet kai aš toliau žaidžiu žaidimą, tada jis sustojo, aš nežinau, kas negerai, išsiaiškinkite problemą
Man nuolat skiriamos 2 ir 3 vietos, nors mano balas yra aukščiausias ant podiumo. Be to, gimnastikoje yra šimtai akrobatinių elementų, kodėl tik šie keli? Labai maža įvairovė. Labai nerealu. Graži grafika
WindWings: Space Shooter Arcade cygp
Jums, vaikinai, patiks šis žaidimas, turėtumėte visiškai jį gauti, jei kada nors matėte ką nors papildomo, tikrai gaukite, aš žaidžiu kiekvieną dieną, aš tiesiog negaliu ten nueiti jo nežaisdamas, ir tai labai smagu, man patinka išlaikyti pirmą vietą ir antrą kartą 1 :30 bet iš tikrųjų labai juokinga, turėtum tai išbandyti, ir man tai patinka, įsitikinkite, kad gausite ir kada nors pamatysite tai savo programų parduotuvėje
Įdomus žaidimas, tačiau turėtų būti tikimybė laimėti užrakintą sritį, o ne tik už jas mokėti.
Man labai patyko. Ir ypac kad yra sukurta 3f nes isivaizduokit kad butu nupiesta
Nekenčiu šio žaidimo 🎮 Bandžiau priversti draugę tai sutvarkyti, bet ji negali to padaryti 😔 Tikėjausi, kad jie tai ištaisys 😔.
Mano draugė atrodė labai geras
Puiku, norėčiau, kad jie būtų pridėję plz ant grindų dvigubo išdėstymo su puse posūkio, pasukdami iki žemos juostos, tada visiškai pasukdami dvigubai, kad būtų išmontuoti strypai, plz pridėti, tada ant sijos pridėti 3 išdėstymo žingsnius, atgalinė spyruoklė su visu pasukimu, tada pridėkite dvigubą atgal į susegtą paishion įdėkite Doubke lydeką kaip suapvalintą plz pridėkite, tada ant skliauto pridėkite maketo metus Janko two twist ir Amanr plz pridėkite viską, plz ir taip pat pridėkite naują aukštą pridėti Maggie Nicholas,Simone Billes, Brenna Dowell, Makayla Macroney, viskas
Man labai patinka šis žaidimas, man tiesiog nepatinka, kad už jį reikia mokėti, bet tai tik už, bet tai yra vaikiškas žaidimas Nemanau, kad tu turi žaisti, turėtum mokėti už daiktus, manau, tu turėtum tiesiog duoti jam šokti tai viskas, bet buvo tikrai gerai. Yra tiesioje vietoje
Man labai patinka šis žaidimas, nes labai mėgstu gimnastiką ir tai tikrai smagu, galbūt noriu naujų drabužių atnaujinimų, išskyrus tai, kad tai nuostabu 😉😍😍
Super! Kam tai nesąmonė tai nesakykit nesąmonių bet liepiu siųstis labai faina programa😉
Yra daug nesklandumų.
Taigi aš ieškojau žaidimo ir norėjau gimnastikos žaidimo. Tada aš atsisiunčiau šį žaidimą. Po savaitės norėjau gauti priemoką, todėl nusipirkau. O dabar jo nebėra. Ištaisykite šią klaidą. Dėkoju
Saunu
Tai smagus žaidimas. Bet aš visiškai suprantu, kad jūs turite užsidirbti pinigų, bet man sako: „Laikas eiti į kliniką ar SPA“, bet aš turiu už tai MOKĖTI, todėl ne ačiū. Be to ir reklamos, tai ir gerai, žaidimas. Bet jūs, vaikinai, tai žinote, matote reitingus. Taigi, kai pamatysite žemesnius įvertinimus, nenustebkite. Dažniausiai kiekviename žaidime yra skelbimų arba jūs turite MOKĖTI už tam tikrą skyrių, bet pagalvokite dar kartą, yra vaikų, suaugusiųjų, kurie neturi pinigų, kuriuos turi kai kurie žmonės.
Labai geras žaidimas, bet nuolat prideda, kad reikia žiūrėti, kad tikrai gerai pasisektų, dėl ko daugelis žmonių, įskaitant mane patį, atbaido, o jūs iš esmės turite mokėti, kad gautumėte SPA ir daugumą žaidimo dalykų, ir tai nėra pigu! Ar galite ką nors padaryti dėl to, kad reikia žiūrėti vaizdo įrašą, kad gautumėte tam tikrą plaukų stilių ar aprangą ir pan.... Tai labai blogai! Bet be to, pats žaidimas yra geras.
Piuki programa.
Per daug priedų, norėdami smagiai praleisti laiką, turite mokėti arba žiūrėti reklamą, o tai nuobodu. Darote tą patį iš naujo, pridėkite daugiau reikalingų dalykų, pvz., mokyklą ar namą.
Gymnastics Superstar Role Playing hpq
Labai įdomu
šis žaidimas yra labai įdomus ir šaunus. Man patinka šiame žaidime tai, kad jame yra tiek daug parduotuvių. Norėčiau, kad kiti vaikai pamatytų, koks šaunus šis žaidimas. Manau, kad šiame žaidime nieko blogo, todėl galėčiau išleisti viską diena girdėti Vertinčiau 5 Man taip pat patinka šis žaidimas, nes mėgstu gerai šokti